Liss vant coaching mot EcoTrail Oslo!

Liss Vallestrand vant trekningen om coaching fram mot EcoTrail Oslo 21. mai. «Jaaaa!» og «Jippi» var responsen fra Liss da hun fikk vite at hun er den heldige vinneren.  

Liss Vallestrand (39) er mor til to små barn og jobber full tid i Norsk Folkehjelp. På fritiden klemmer hun inn så mye løping som mulig og hun har allerede rukket å løpe EcoTrail 45km, Det Røde Huset ultra, Dobbeltraver’n og Champagne Ultra. I 2016 står 80 km i EcoTrail Oslo for tur, og Liss er veldig glad for å få hjelp med treningen fram mot denne styrkeprøven.

Vi har vår første samtale på Skype søndag 31. januar. Etter denne samtalen får Liss sitt første treningsprogram. Vi kommer til å oppdatere bloggen jevnlig med rapporter fra både Liss og Sondre.

Det var kjemperespons for å få muligheten til å vinne coaching. Dessverre ble det bare én vinner denne gangen. På vegne av Sport 1 Storgata, Eco Trail Oslo og undertegnede ønsker vi Liss lykke til med treningen og takker for alle som meldte sin interesse og var med i trekningen.

IMG_2263

Liss Vallestrand vant trekningen om coaching frem mot EcoTrail Oslo 21. mai. «Jeg tenker løping, drømmer løping og leser om løping… Og skulle gjerne løpt hele tiden hvis det var mulig», sier Liss.

IMG_4796

Liss løp Dobbeltraver’n i høst. 21. mai i år står EcoTrail Oslo for tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s