Vinn coaching fram mot EcoTrail Oslo!

Har du lyst til å forbedre deg som ultraløper? Skal du løpe EcoTrail Oslo? 
Nå har du mulighet til å få hjelp med treningsopplegg/treningsprogram uten at det koster deg én eneste krone. I samarbeid med EcoTrail Oslo og Sport1 Storgata har du nå mulighet til å vinne coaching fram mot EcoTrail Oslo den 21. mai.

Jeg coacher allerede flere løpere som skal løpe EcoTrail Oslo. Nå har du mulighet til å bli med på laget! Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av coaching, er å sende en e-post til sondreamdahl@gmail.com  Skriv litt om hvorfor akkurat DU bør vinne coaching frem mot EcoTrail. Send gjerne også link til eventuelle blogger og/eller sosiale medier der du er aktiv. Du behøver ikke skrive en lang avhandling, noen setninger er nok!

Praktiske detaljer: Vi trekker ut én vinner den 23. januar 2016. Coaching-opplegget starter så fort som det er praktisk mulig etter 23. januar og varer til slutten av mai 2016. Du har selvsagt mulig å fortsette å jobbe med meg som coach, men da til ordinære priser. Det er en forutsetning for å vinne at du skal løpe EcoTrail Oslo i 2016 (enten 45km eller 80km).

Her kan du lese mer om coaching-opplegget mitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s