Next stop: Hong Kong!

I am very happy to announce that I will run the Hong Kong 100 on January 17th. Hong Kong 100 is the first race on the Ultra-Trail World Tour calendar for 2015.

My training in December has been good, and I feel quite fit. I’ll fly to Hong Kong on Monday, January the 12th. The race starts on Saturday morning (January 17th) Hong Kong-time . The course looks very interesting, with a lots of climbing and descending in the second part of the race. Prior to my departure for Hong Kong, I’ll mostly do light training here on Gran Canaria. Even tough Hong Kong 100 is an important race for me, it is also great training for my spring A-race, Transgrancanaria, in March.

3982385_orig

Photo: HK100-ultra.com

 

Link to Hong Kong 1oo

8 responses to “Next stop: Hong Kong!

  1. Lykke til Sondre! Ser ut som et topp løp (på alle måter…), vær klar for bratte trapper! Si ifra hvis du har spørsmål om noen deler av løypa, har ikke løpt HK 100, men kjenner terrenget fra Trailwalker og andre løp i området.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s