Bienvenue à La Réunion

Den første dagen på Réunion nærmer seg slutten. Jeg landa i 10-tida i morges, lokal tid. Nå nærmer klokka seg midnatt. Førsteinntrykket av Réunion er bra. Folk virker trivelige og naturen ser dramatisk ut.

Og strendene, ja de ser akkurat ut som man forventer at de gjør i det Indiske hav. Hvite og endeløse med bølger som slår inn i et rolig tempo. Det jeg ikke visste før nå, er at det er hai i farvannene her. Derfor skal en visst bare bade der det er hainett. Nå har jeg ikke så store planer om å bade uansett, men det var litt overraskende at de opplyste om dette allerede på flyet. Haifaren er nok ganske reell!

IMG_1691

Réunion!

Etter ankomst har dagen gått med til kjøring til hotellet, litt sightseeing, en løpetur og en samling med «eliteløperne» på en lokal sportsbutikk. Jeg bor i Saint-Gilles-les-Bains, på vestsiden av øya. Hovedbyen Saint Denis (og mål for Diagonales des fous) ligger 40 minutters kjøring unna, helt på nordenden av øya.

Kroppen virker grei. Beina var litt tunge i dag, men det er kanskje ikke så rart etter 11 timer i fosterstilling i et trangt flysete mellom Paris og Réunion. Air France er absolutt ikke mitt favoritt-flyselskap. Selv Ryanair har bedre plass mellom seteradene!

IMG_1704

En kort løpetur for å riste flyturen ut av beina. Ingen bakker, dem blir det nok av natt til fredag!

IMG_1700

Fin uteplass på hotellet. Og bra Internett 🙂 Kunne til og med Skype med familien på Gran Canaria. 

IMG_1697

Byen jeg bor i ser ut som byer jeg har sett på bilder fra Karibien. Det er litt «reggie»-stemning her, selv om det jo er langt fra der de rytmene normalt runger.

IMG_1695

Tenk om alle verdens fiskere begynte med ultraløp. Da ville det bli umulig å hevde seg i toppen!

IMG_1688

Réunion ligger et godt stykke sør for ekvator.

IMG_1696

Bystranda.

 

4 responses to “Bienvenue à La Réunion

  1. All mulig hell og lykke ønskes deg i løpet til helga😄
    Vi heier fra Los Caideros!
    Hilsen naboene☀️

  2. Ønsker deg riktig lykke til, fordel ut kreftene baset på den erfaringen du nå har skaffet deg så er jeg sikker på at resultatet denne gangen også blir riktig bra. Kan løpet følges «live»?
    Hilsen fra oss på Lillehammer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s