Massasje gjør underverker

Har du prøvd massasje? Hvis du ikke har det, så bør du gi det en sjanse. For meg har det blitt et viktig verktøy for å holde meg unna skader. I dag var jeg hos en massør i nabolaget. Massøren er en sterk kar som tar skikkelig i. Jeg kjenner virkelig at han river og sliter i musklene i nesten én time. Etter massasjen drikker jeg mye, og i morgen vet jeg at beina kjennes helt som nye igjen!

IMG_1540

Robert Puha knar beina mine skikkelig. Prisen er det ikke noe å si på: 25 Euro.

Jeg har en foamroller hjemme som jeg bruker en del, men jeg synes ikke at den gir samme effekt. Den egner seg nok bedre til å presse på spesiell punkter enn generell massasje av beina.

IMG_1544

Daukjøttet mitt får kjørt seg.

IMG_1546

Rulla mi er hard og fungerer fint til trykkpunkt-massasje.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s