Student!

Midt i forberedelsene til Ultra-Trail Mount Blanc (UTMB) blir det heldigvis også tid til å studere litt. For, jeg har meldt meg opp som nettstudent denne høsten. Skal studere multimediejournalistikk og digital fotografering ved Høgskolen i Bergen. Jeg har ikke noe forhold til Høgskolen i Bergen (HiB) fra tidligere, men de tilbyr altså disse to studiene som jeg synes virker spennende. De to studiene er en del av etter- og videreutdanningsprogrammet ved HiB.

Jeg vurderte først å fordype meg mer i flere ledelse- og managementfag. Men, jeg synes egentlig at jeg har nok vekttall innen de emnene og vil heller prøve noe mer «praktisk». For, i det meste av min yrkeskarriere har jeg hatt gleden av å samarbeide med eminente fagfolk innen web, foto- og videoproduksjon. Selv har jeg hatt en mer ledende rolle, uten egentlig å kunne sette meg skikkelig inn i problemstillingene som oppstår i det daglige arbeidet. Etter at jeg har lært det jeg skal lære i høst (og kanskje litt mer til våren), ja da har jeg kanskje litt mer å bidra med i diskusjoner og drøftinger som gjelder foto-, video-, web og innholdsproduksjon?

bilde

Studiene krever litt utstyr, men jeg har heldigvis det meste fra før. Jeg har gått til innkjøp av et Gopro-kamera og en ekstra harddisk (det blir mange store film-filer). Forhåpentligvis lærer jeg å bruke det meste av dette utover høsten og ved juletider kan jeg litt mer om foto, klipping og multimediejournalistikk. Det er ihvertfall planen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s