I dag flytter vi!

Akkurat nå sitter hele familien på bussen til flyplassen (Torp). I ettermiddag går flyet til Gran Canaria. Flyttelasset er relativt enkelt, det består av ti bagger/kofferter. De siste par ukene har for det meste gått med til pakking, rydding, vasking og klargjøring av huset vårt for utleie. Jeg har også rukket å selge begge bilene. Så nå er det ingen veg tilbake!

bilde2

Ti kolli får holde! Her er hele flyttelasset.

I natt flytter vi inn i leiligheten i Los Caideros, et par kilometer nord for Arguineguin på sørvestsiden av Gran Canaria. For de lokalkjente ligger leiligheten på nordsiden av det gigantiske Anfi Del Mar-anlegget som nordmannen Bjørn Lyng i sin tid bygde opp.
I løpet av de neste tre ukene må vi gjøre oss klare til skolestart for Ingvild og jentene. Og, jeg må ta et skikkelig grep om treninga før Ultra-Trail Mount Blanc (29. august). Treninga har hatt andreprioritet de siste to ukene (etter Hornindal Rundt), og sånn kan det ikke fortsette. Uka etter Hornindal rakk jeg drøyt 100 kilometer (4.500 høydemeter), denne uka blir det vel omtrent det samme. Tempoet har vært moderat, men det har rett og slett ikke vært så lett å holde fokus på trening midt oppi all flyttejobbinga.
I går overleverte vi huset, jeg løp på toppen av Trysilfjellet og så spiste vi en god middag med mamma. I dag reiser vi hele dagen. I morgen tester vi badebassenget og flytter inn i ny leilighet. Og så tipper jeg at jeg rekker en løpetur i det varme sommerværet! Jeg elsker kontraster.
bilde

Jeg har rukket noen turer på toppen av Trysilfjellet de siste ukene. Nå er det minst ett år til neste gang.

IMG_0880

Det er ganske fine stier i Trysil også 🙂 På varme dager på Gran Canaria kommer jeg nok til å savne fjellstiene i Trysilfjellet.

Viva Espania!

One response to “I dag flytter vi!

  1. Lycka till med ert nya liv. Det blir sikkert greit! Om du inte kommer i form till UTMB så lär väl nästa års Transgrancanaria vara «i sekk»?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s