Tailwind = Medvind

For noen år siden la jeg merke til Tailwind Nutrition, en liten produsent av sportsdrikk fra Colorado i USA. Tailwind har ett mål for øyet, og det er å lage en alt-i-én sportsdrikk med kalorier (hovedsakelig fra dekstrose), elektrolytter, salter, sodium, potassium og koffein. Fra å være en liten kjøkkenbord-produsent for bare noen få år siden, har Tailwind nå nådd et større publikum og det er mulig å få tak i produktene deres uten å måtte vente i ukesvis på frakt fra USA.

tw_4bags_big_1280__68343.1379608802.1280.1280

Tailwind har flere gode smaker. Men, kanskje den mest spennende er «naked» – helt uten smak. Lett å drikke og lett og like.

Idéen med Tailwind er å unngå gel, barer og «vanlig» mat i tillegg til drikke og heller klare seg med alt i én drikk. Jeg har prøvd Tailwind i lang tid nå, og jeg synes det fungerer veldig bra. Det jeg spesielt liker med Tailwind er at den sitter godt i magen. Denne sesongen har jeg brukt Tailwind på både Transgrancanaria, Highland Fling og Vestfold Ultra Challenge. Men, som følge av at jeg noen ganger må stole på arrangørenes drikke/mat, bruker jeg gel i tillegg. Jeg tror jeg må gjøre det samme på lørdagens Hornindal Rundt. Hornindal Rundt har én eneste drikkestasjon, og den kommer etter 38 kilometer. Det betyr at jeg tar med meg ca. 1,5 liter med Tailwind fra start. Når jeg har tømt flaskene kommer jeg til å fylle vann i bekker og drikke dette vannet sammen med gel. For, det er helt nødvendig for meg å få inn cirka 300 kcal per time. Én gel inneholder omtrent 100 kcal, og det betyr at i den perioden jeg ikke bruker Tailwind så spiser jeg tre gel i timen. På drikkestasjonen etter 38 kilometer bytter jeg flaskene mine med nye fylt med Tailwind og koser meg med disse i et par/tre timer.

Tailwind Nutrition har nå fått en distributør for Skandinavia. Og, de har fått seg en ny ambassadør. Og det er meg! Det er ingen stor sponsoravtale som gir meg kroner på kontoen. Men, jeg synes det er kult å fronte Tailwind og teste de nyeste produktene deres. Jeg har en del testpakker med Tailwind, så ta gjerne kontakt med meg på konkurranser etc. så skal du få se at Tailwind betyr medvind! Her kan du lese min profil på tailwindnutrition.se

Prøv Tailwind. Alt du behøver. Hele dagen. Les mer om Tailwind her. 

One response to “Tailwind = Medvind

  1. Tilbaketråkk: I morgen gjelder det! | Sondre Amdahl·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s