Prøv Trysil 1132 – Østlandets tøffeste bakkeløp!

Det er ikke så mange store løp i Trysil, derfor må jeg slå et slag for min favoritt. Og det sier seg kanskje selv at det er motbakkeløpet til toppen av Trysilfjellet? Det er i traktene rundt Trysilfjellet jeg legger ned store deler av treninga mi, året rundt. Årets utgave får jeg nok ikke med meg (flytter til Spania), men du bør absloutt prøve!

Løypa går fra Trysil sentrum til toppen av Trysilfjellet på 1132 m.o.h. Totalt er løypa 5,5 km lang, og byr på 782 høydemeter. Starten går på asfalt opp til Trysil Turistsenter. Deretter fortsetter den på sti og grusvei via heisene Liekspressen og Tolver’n, før den skråner opp mot toppen av fjellet. Årets utgave går av stabelen 13. september. Kl. 11.32 selvsagt. Fjorårets utgave bød på en bra duell mellom undertegnede og Tore Stengrundet. Tore er en knallgod langrennsløper med klippekort i eliteklassen på Vasaloppet og Birken. Tore pleier å løpe fortere enn meg, så det var en liten fjær i hatten at jeg kom først til toppen av fjellet i denne utgaven av Trysil 1132.

Les mer om løpet her

Trysil 1132 på Facebook

Her er noen bilder fra løpet i fjor.

IMG_0709

Klar til start. Tore Stengrundet med startnummer 30.

IMG_0710

Jeg sliter med å holde følge med Tore Stengrundet. Her har vi kommet noen hundre meter forbi Trysil Turistsenter og inn i løype 62.

1911688_242169795974341_125683670_n

I teten med en drøy kilometer igjen å løpe. Jeg klarte heldigvis å holde unna.

Motbakke_hoyde_2

Profilen.

 

One response to “Prøv Trysil 1132 – Østlandets tøffeste bakkeløp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s