Fotnoter uke 19

Selv har jeg hatt stor nytte av å lese andre ultraløpere sine kommentarer om egen trening. Derfor tenkte jeg gjøre noe av det samme selv. Planen er å lage en ukentlig, kort oppdatering om treninga mi. Bruk det til det du vil, men husk at vi alle er forskjellige! Synes du jeg trener for lite, for mye, for lite intensitet, for lavt temp, for mye hvile, for lite hvile? Kom gjerne med tips/innspill!

Mandag: Salomon Trail Tour, 8 km terrengløp ved Sognsvann. Veldig teknisk sti. 33 minutter. 21 km totalt inkludert oppvarming/nedjogg. Beina kjentes OK ut.
Tirsdag: 15 km rolig kveldsjogg.
Onsdag: Sognsvann Rundt Medsols, tre runder. 9.8km, 35.20 minutter. Gikk bra de første to rundene, derretter løp jeg alene. Vanskelig å pushe alene i front. 21 inkludert oppvarming/nedjogg.
Torsdag: 10 km rolig restitusjon om morgenen før jobb.
Fredag: 26 km med mye bakker i Trysil, ca. 1000 høydemeter og sekk.
Lørdag: 14 km med bakker i Trysil før avreise til Drammen. Ca. 800 høydemeter.
Søndag: 50 km ultraløp, Kickmaster Ultra i Drammen. Hadde på forhånd bestemt meg for at dette skulle være en bra gjennomkjøring, men at jeg ikke skulle helt i kjelleren. Det gikk egentlig etter planen. Kanskje litt fortere enn planen, men kroppen kjentes fin ut. Halvmarathon, på 1.25, marathon på 2.52 og 50 km på 3.25. Grei gjennomføring, men ble litt sigen etter passering marathon. Da spratt kilometertidene opp til 4.20/4.25-ish. Vant løpet, og jeg tror det ble løyperekord. Ei fin løype, ganske lettløpt (men ikke heelt flat). Bra organisering! Fem kilometer oppvarming før løpet.

Totalt: 
173 kilometer
3100 høydemeter

Kommende uke blir nok ganske tilsvarende mengde, men lavere intensitet (færre konkurranser/hardøkter).

IMG_1305

Sognsvann Rundt Medsols er et uformelt løp til en billig penge (50 kroner). Liker!

IMG_1323

Testa Injinji-sokker i Drammen. Synes det fungerte godt, selv om jeg ikke holdt på like lenge som på for eksempel 80 km ultraløp. Fikk én liten blemme på stortåa og det har jeg aldri fått før..

IMG_1326

Mizuno Musha 3-skoa mine har vært med lenge. Flere hundre mil. I helga endte de sitt liv i ei søppelbøtte i Drammen. RIP.

IMG_1327

Kickmaster Ultra-marathon i Drammen ble en bra opplevelse. Her ved passering 42,2 km.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s