Neste utfordring: Hoka Highland Fling

Om snaut 14 dager (26. april) står jeg på startstreken av Hoka Highland Fling i Skottland. Løpet er 53 miles (85km) og har normalt et bra startfelt. Highland Fling passer ikke meg helt perfekt, da det er relativt «flatt» og lettløpt, men det skal uansett bli artig å konkurrere igjen. Treninga de siste ukene har gått ganske greit. Jeg har gjort som pleier, det vil si tre uker med en del mengde. I uke 13 løp jeg 178km, i uke 14 ble det 150km og i uke 15 logga jeg 160km. Fire turer var over 30km, med den lengste på ca. 50km. En halvmarathon (i København) og noen tempoøkter sikrer forhåpentligvis at jeg ikke er helt dau i beina når startskuddet går. Denne uka kommer jeg til å redusere mengden ganske mye, løper kanskje 90km. Den siste uka før løpet tar jeg det veldig rolig og løper kun tre/fire korte turer.

Highland Fling Logo_FINAL

Jeg reiser til Skottland sammen med 30 løpere fra klubben min, Romerike Ultraløperklubb. Gleder meg til å snakke løping med likesinnede i tre dager til ende. Men aller først er det påskeferie! Turen går til England – mer om det senere.

IMG_1081

Har fått noen fine løpeturer i fjellet i løpet av de siste ukene. Her passerer jeg ved Fjellroa på ca. 850 m.o.h.

2 responses to “Neste utfordring: Hoka Highland Fling

  1. Ser frem til å hilse på deg og andre i klubben, Sondre, og gleder meg selv til turen. For min del blir Highland Fling først og fremst en ny erfaring, finne ut hvordan det er å løpe denne lengden. Vil ta det rolig. Det blir mitt andre ultra, og så langt lengste (første var 54 km).

    • Hei Christian! Skal bli spennende å treffe deg også. Tror Highland Fling blir en bra debut på 50 miles – profilen ser ganske fin ut og det er et stort startfelt. Vi sees!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s