Favorittøkt nummer 1

Fra dørstokken, opp på toppen av Trysifjellet via Fageråsen og hjem igjen. 800 høydemeter på cirka 17 kilometer. Jeg tror det er denne økta som gjør at jeg kan henge på noen av de beste ultraløperne i verden på lange konkurranser i fjellet. For resten av treninga mi er ganske standard, med noen langturer, litt tempo og en konkurranse i ny og ne. Men Trysilfjellet-turen min den skiller seg litt ut. Jeg er over toppen et par ganger i uka, hele året. Stort sett alltid med hodelykt og sekk. Og jeg løper i all slags vær. Stigningene er ganske like dem jeg finner på løp som Transvulcania eller Transgrancanaria. Om vinteren er selvsagt underlaget helt forskjellig fra tørre stier, men låra får seg uansett ei god økt med hardt arbeid. Jeg forsøker å løpe nedoverbakkene i ganske bra tempo. Bli gjerne med over fjellet en gang – det er en flott tur!

20140326-144623.jpg

20140326-144637.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s