Ultraløpet Molsruten

I oktober 2013 løp jeg Ultraløpet Molsruten i Danmark. Kult å løpe i Danmark, danskene er veldig ivrige trail-løpere. Ultraløpet Molsruten er 60km med sti, grusveg og litt for mye asfalt. Men, alt i alt et bra arrangement og et bra startfelt. Jeg passerte 42,2km på rett under tre timer. Godt fornøyd med det, da jeg var to turer i skogen i begynnelsen av løpet. Vinneren, Caspar Wakefield var det ikke noe å gjøre med. Han dro fra meg på de flate asfaltpartiene. Jeg var rett og slett sjanseløs!

Uansett: deilig å være norsk i Danmark!bilde 3-6bilde 5-3

IMG_0776

Caspar Wakefield knuste meg. Jeg brukte 4.17, han var nesten ti minutter før meg i mål.

IMG_0755

Starten har akkurat gått.

IMG_0778

Prøver å ikke se sliten ut til ære for fotografen!

IMG_0771

Etter løpet ble det tid til en prat med Per Egon Rasmussen. Jeg traff Per Egon på Ultima Frontera i Spania året før, så det ble et fint gjensyn.

IMG_0774

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s